Over Ons

Hoe het allemaal begon...

Al ruim veertig jaar is onze organisatie actief in de autobranche. In 1971 is de basis voor Autobedrijf Jansen gelegd, door de aanvaarding van het Mazdadealerschap.

In 2005 is dit uitgebreid met het merk Citroën. Vanaf juli 2018 zijn we lid geworden van PCA, de merkspecialisten vereniging voor Citroën en Peugeot.  Naast de merken Mazda en Citroën vindt u bij ons diverse merken en typen occasions.

De ontwikkelingen

De oorsprong van onze organisatie ligt in Doorwerth. Daar is Autobedrijf Jansen van oudsher actief geweest met de verkoop, het onderhoud en schadeherstel van personenauto’s. In 1971 hebben de broers Wim en Jos Jansen de basis gelegd voor de organisatie, door de aanvaarding van het Mazdadealerschap. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een sterke ontwikkeling doorgemaakt.

Anticiperend op de ontwikkelingen in de markt, is in 1992 de Arnhemse Mazdavestiging aan de organisatie toegevoegd. Na een periode van tien jaar Mazdadealerschap in de plaatsen Doorwerth en Arnhem, zijn alle activiteiten van het Doorwerthse bedrijf geïntegreerd aan de Vlamoven in Arnhem. In 2005 is Jansen Arnhem uitgebreid met een extra dealerschap, namelijk het Citroëndealerschap.

Ons aanbod

Door de combinatie van de merken Mazda en Citroën (zowel nieuw als gebruikt) en diverse andere merken occasions, kunt u bij ons terecht voor een breed modellengamma. Wat uw wensen en behoeften ook zijn; wij kunnen u altijd een passend aanbod doen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de mensen achter Autobedrijf Jansen Arnhem! Kom gerust een keer langs, de koffie staat altijd klaar. U kunt ook online een afspraak maken
of bel (026) 364 88 88. Wij helpen u graag!

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA: Gewoon Goed!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

(026) 364 8888 info@jansenarnhem.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel (026) 364 8888

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×