Mobiliteitspas

Als partner in mobiliteit vinden wij het belangrijk dat u mobiel blijft in geval van pech. Ook wanneer u trouw met onderhoud bent kan het voorkomen dat u met pech te maken krijgt.
Dankzij de PCA Mobiliteitspas bent u verzekerd van directe hulpverlening in alle landen waar uw groene kaart geldig is. De PCA Mobiliteitspas helpt u 24 uur per dag. 7 dagen per week. Waar u ook bent!

De voordelen op een rijtje

  • Hulp bij accuproblemen
  • Woonplaatsservice
  • 24/7 Pechhulp Europa
  • Hulp bij moeilijk te wisselen band

Hotelovernachting

Indien de reis niet kan worden voortgezet en u wacht op reparatie bestaat er recht op één hotelovernachting.

Inzittenden meeverzekerd

Indien geen gebruik wordt gemaakt van vervangend vervoer; Thuisreis georganiseerd per trein.

Eerlijke prijzen

Bij pech of na een aanrijding wordt het voertuig naar een BOVAG garage gesleept, bij voorkeur de meest nabije PCA garage.

De beste mobiliteitspas bij pech onderweg!

Als partner in mobiliteit vinden wij het belangrijk dat u mobiel blijft in geval van pech. Ook wanneer u trouw met onderhoud bent kan het voorkomen dat u met pech te maken krijgt.
Dankzij de PCA Mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van directe hulpverlening in alle landen waar uw groene kaart geldig is. De PCA Mobiliteitspas helpt u 24 uur per dag. 7 dagen per week. Waar u ook bent. Ook in het buitenland, met de mogelijkheid van maar liefst 10 dagen vervangend vervoer en 3 hotelovernachtingen wanneer u wacht op de reparatie.

Pech onderweg service Europa

Pech is nooit leuk en komt altijd ongelegen. De zekerheid van een goede 24/7 pechhulp bij onverhoopte pech zorgt voor zorgeloos rijplezier. De mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van een goede en complete pechhulp in uw eigen woonplaats, in Nederland én in Europa. Wij helpen U bij pech met uw auto, caravan én aanhanger.

De mobiliteitsservice is exclusief verkrijgbaar bij veel autobedrijven in Nederland. Zij bieden u de mogelijkheid om voor onze voordelige mobiliteitsservice te kiezen. Dit doen zij door onze mobiliteitsservice aan te bieden bij het laten uitvoeren van auto onderhoud óf bij de aankoop van een occasion inclusief afleveringsbeurt. U betaalt voor 1 jaar mobiliteitsservice nooit meer dan maximaal € 49,95 per jaar.

Algemene voorwaarden

Jansen Pechhulppas Arnhem

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

(026) 364 8888 info@jansenarnhem.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel (026) 364 8888

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×